Nieuwsartikel

Concert 16 december mag niet doorgaan!

Helaas, driewerf helaas! De nieuwe coronaregels zijn duidelijk: het Cofena-concert van 16 december met het uitmuntende Insula Orchestra en accentus koor mag niet doorgaan. Met spijt in het hart brengen we u deze boodschap.

Uitstel is echter geen afstel. We zullen onze planning aanpassen en volgend jaar een passende datum zoeken om een optreden van de combinatie van dit orkest, het koor, aangevuld met de sublieme solisten, te laten doorgaan. Houd bijgevolg uw ticket voor 16 december bij. Wij berichten u in de komende maanden over de nieuwe datum en het programma van die avond.

We kijken uit naar het concert op woensdag 26 januari ek. om 20 uur. Het door het Cofena-publiek gekende Les Dissonances onder leiding van David Grimal brengt:

  • Sergej Prokofjev: Vioolconcerto nr. 2 in g, op. 63
  • Dmitri Sjostakovitsj: Symfonie nr. 7 “Leningrad”, op. 60

We brengen degenen die reeds een ticket kochten ook op de hoogte via e-mail. Mogen we vragen dit bericht ook door te geven aan hen waarvan we eventueel geen e-mailadres hebben, of aan hen die misschien hun e-mails slecht opvolgen? We trachten al onze bezoekers te bereiken, maar beschikken niet over al de adressen als er collectief tickets worden aangekocht. Heeft u nog vragen, aarzel dan niet met Cofena contact op te nemen: info@cofena.be.

Wij hopen binnenkort opnieuw samen te kunnen genieten van al het moois dat ons klassiek muziekrepertoire te bieden heeft.

← Ga terug