Nieuwsartikel

Covid 19 doet seizoen 20-21 de das om. Alle inzet op 21-22.

Met spijt in het hart melden we u dat het Cofena-concertseizoen 20-21 niet zal doorgaan. Het Covid 19-verhaal laat ons geen keuze. Het wordt duidelijk dat het nog geruime tijd zal duren vooraleer grote evenementen in een zaal opnieuw zullen toegelaten worden. Vooral wensen wij geen enkel risico te nemen voor de veiligheid en de gezondheid van onze muziekliefhebbers.

Zoals eerder aangekondigd, hoeven onze abonnees zich geen zorgen te maken. Zij kunnen hun abonnement doorschuiven naar het volgende seizoen 21-22. Wij zenden hen van zodra de orkesten vastliggen het volledige programma. Zij blijven bespaard van de administratie en blijven verzekerd van de afgesproken zetel. Zij hoeven daarvoor niets te doen. Wij zijn alleszins blij dat wij in deze crisis, zeker voor de culturele sector, geen financiƫle zorgen hebben, daar wij volledig draaien op de inzet van vrijwilligers. Indien gewenst, kan ook terugbetaling gevraagd worden via een e-mail aan info@cofena.be met vermelding van het bankrekeningnummer.

Het seizoen 21-22 in volle voorbereiding

We blijven echter niet bij de pakken zitten en werken ondertussen aan de programmatie van het volgende seizoen. We zijn volop in bespreking met de orkesten van dit seizoen om te kijken of ze mogelijkerwijze hun concert volgend jaar kunnen uitvoeren. Tegelijk onderhandelen we met andere toporkesten om voor u een schitterende herneming te programmeren. We kunnen nog geen details vrijgeven, maar beloven een concertreeks die niet zal moeten onderdoen voor de voorbije jaren.

We hopen dat u begrip kan opbrengen voor onze niet-gewenste beslissing en danken u daarvoor. We kijken ernaar uit u volgend seizoen in goede gezondheid terug te zien.

Geniet ondertussen van mooie muziek in uw zetel thuis.

Veel muzikale groeten, het Cofena-team

← Ga terug