Nieuwsartikel

Concert 9 november wordt verplaatst!

We vernemen dat dinsdag 9 november de Nürenberg Symphoniker en het Windsbacher Knabenchor niet naar Antwerpen kunnen komen. Zowel bij het koor, het orkest, als de solisten zijn er veel Covid-positief geteste leden.

Met spijt in het hart laten we u weten dat het Cofena-concert niet zal doorgaan op 9 november. Wij kunnen enkel de verontschuldigingen van het orkest en het koor overbrengen. Bovendien is de tijd te kort om nog een vervangprogramma te organiseren.

Uitstel is echter geen afstel. We zullen onze planning aanpassen en in het voorjaar volgend jaar een passende datum zoeken om zo mogelijk het voorziene programma met het sublieme Windsbacher Knabenchor te laten doorgaan. Houd bijgevolg uw ticket bij. Wij berichten u in de komende maanden over de nieuwe datum en het programma van die avond.

Wenst u, misschien met enkele vrienden samen, toch te genieten van een mooie uitvoering van Mendelssohn’s Elias, klik dan hier: Mendelssohn: Elias - Radio Filharmonisch Orkest en Groot Omroepkoor - Live concert HD - YouTube

Ondertussen kijken we uit naar het concert van woensdag 1 december ek. om 20 uur Württembergisches Kammerorchester met Case Scaglione, dirigent, en Andreas Brantelid, cello.

  • Ottorino Respighi: Antiche arie ed danze, suite nr. 3
  • Camille Saint-Saëns: Celloconcerto nr. 1 in a, op. 33
  • Max Bruch: Kol Nidrei, op. 47
  • Ludwig van Beethoven: Symfonie nr. 2 in D, op. 36

Een bijzondere avond, omwille van de mooie topwerken op het programma. Echter ook omdat we die avond meer dan 140 zorgverstrekkers, die zich in deze lange coronaperiode extra hebben ingezet, mogen ontvangen.

Heeft U nog vragen, aarzel dan niet met Cofena contact op te nemen: info@cofena.be.

Wij hopen binnenkort opnieuw samen te kunnen genieten van al het moois dat ons klassiek muziekrepertoire te bieden heeft.

Muzikale groeten van het Cofena-team.

← Ga terug