Nieuwsartikel

Klassiek (her)leeft op 8 februari

Met genoegen kunnen we bevestigen dat het Cofena-concert van dinsdag 8 februari zal doorgaan. De Elisabethzaal zet voor u haar deuren terug wagenwijd open.

Het Concertgebouw Kamerorkest van Amsterdam onder leiding van Alexei Ogrintchouk en met aan de piano niemand minder dan Ben Kim brengt een emotievolle Mozart-avond:

  • Il re pastore, K 208, Ouverture
  • Pianoconcerto nr. 24 in c, K 491
  • Maurerische Trauermusik, K 477
  • Symfonie nr. 41 ‘Jupiter’ in C, K 551. Deze meesterwerken van Mozart roepen zowel gevoelens op van schoonheid en overweldigend geluk, als van intense droefheid. Een bijzondere avond die u lang zal bijblijven.

Dit alles zal plaatsvinden onder de geldende veiligheidsvoorschriften. Een mondkapje is verplicht en aan de ingang zal uw Covid Safe Ticket samen met uw identiteitskaart worden gecontroleerd. Breng dit alles mee, samen met uw inkomticket, en geniet zorgeloos van een adembenemend concert. Weet ook dat de Elisabethzaal over een optimale luchtverversing beschikt.

Daarnaast kunnen we aankondigen dat het uitgestelde concert van 9 november zal uitgevoerd worden op donderdag 2 juni. Het Windsbacher Knabenchor & Nürnberger Symphoniker met Martin Lehmann als dirigent brengen het grootse Elias van Mendelssohn. We zenden u later nog een herinnering.

We kijken ernaar uit om u terug te mogen ontvangen.

← Ga terug