Nieuwsartikel

Ook op 26 januari geen concert toegelaten.

Triest nieuws! De geldende coronaregels zijn duidelijk: het Cofena-concert van 26 januari met het uitmuntende Les Dissonances onder leiding van David Grimal mag niet doorgaan. Met spijt in het hart brengen we u deze boodschap.

Uitstel is echter geen afstel. We zijn reeds volop in dialoog met het orkest om een passende datum te vinden en dit concert te laten plaatsvinden. Houd bijgevolg uw ticket voor 26 januari bij. Wij berichten u in de komende maanden over de nieuwe datum en het programma van die avond.

Wenst u, misschien met enkele vrienden samen, toch te genieten van een mooie uitvoering van

We kijken uit naar het concert op dinsdag 8 februari ek. om 20 uur. Het gekende Concertgebouw Kamerorkest onder leiding van haar dirigent Alexei Ogrintchouk, en Ben Kim aan de piano brengt een W.A. Mozart-avond:

  • Il re pastore, K 208, Ouverture
  • Pianoconcerto nr. 24 in c, K 491
  • Mauerische Trauermusik, K 477
  • Symfonie nr. 41 ‘Jupiter’ in C, K 551.

Mogen we vragen dit bericht zo snel mogelijk door te geven aan degenen waarvan we eventueel geen e-mailadres hebben, of aan hen die misschien hun e-mails slecht opvolgen? We trachten al onze bezoekers te bereiken, maar beschikken niet over al de adressen als er collectief tickets worden aangekocht. Heeft U nog vragen, aarzel dan niet met Cofena contact op te nemen: info@cofena.be.

Wij hopen binnenkort opnieuw samen te kunnen genieten van al het moois dat ons klassiek muziekrepertoire te bieden heeft.

Muzikale groeten van het Cofena-team.

← Ga terug