Steun ons

Klassiek leeft!

Het COFENA-seizoen 2020-2021 is jammer genoeg noodgedwongen volledig afgelast. In het 75-jarig bestaan van onze concertorganisatie is dat nooit eerder gebeurd.

Onze vele Vrienden die hun lidmaatschap voor 2020-2021 reeds betaalden, verkozen dit door te schuiven naar seizoen 2021-2022. Dat steekt het COFENA-bestuur een groot hart onder de riem. Hartelijk dank!

We hopen u in ons herboren concertjaar massaal als Vriend te kunnen verwelkomen. Het programma is alleszins hartverwarmend en afwisselend: het door ons publiek geliefde Elias van Mendelssohn staat na vele jaren terug op het programma. In december hebben we een heerlijk kerstconcert met 3 cantates uit het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach. Les Dissonances zijn ook weer van de partij: ze komen met 90 musici in een prestigieus programma. En in maart sluit ons seizoen af met het Baltic Sea Philharmonic Orchestra, een jong expressief orkest dat rechtstaand en uit het hoofd speelt!

Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt dankzij uw geweldige sympathie en steun. Namens onze nieuwe voorzitter en het hele bestuur hartelijk dank! We kijken er naar uit u in goede gezondheid terug te zien op 9 november. Traditiegetrouw plannen we ook weer een evenement, speciaal voor de Vrienden. Van zodra dat we dit concreet kunnen inplannen, ontvangt u daarover meer informatie.

Steun ons als vriend, bedrijf of adverteerder. Klik hier voor meer informatie over de verschillende opties.

Wil u ook Vriend worden ?

Voordelen

Ontdek hier de voordelen die u als Vriend van COFENA geniet en hoe u uw lidmaatschap kan aanvragen.

  • Persoonlijk onthaal voor elk concert aan de balie van de Vrienden COFENA 
  • Ontvangst aan de balie van een gratis programmabrochure voor elk concert per hoofdlid 
  • Vermelding van uw naam in elke programmabrochure en op de website van COFENA 
  • Feestelijke receptie na het Nieuwjaarsconcert op 26 januari 2022
  • Pauzedrank bij elk concert 
  • Exclusieve ontvangst op een later te bepalen datum in het Snijders&Rockoxhuis, Keizerstraat 10, Antwerpen.

Inschrijving

De Vrienden die voor seizoen 2020-2021 reeds hun lidmaatschap betaalden, hoeven niets te doen. Hun lidmaatschap wordt voor 2021-2022 automatisch vernieuwd.
De tarieven blijven dezelfde als vorig seizoen: € 185 per persoon – € 135 voor het tweede familielid.

U kan het bedrag overschrijven op rekening BE84 7460 0182 4759 van de Vrienden van COFENA.

Indien u wenst kan u als Vriend van COFENA inschrijven voor de receptie na elk concert (cava, wijn, bier en frisdranken en 5 luxueuze hapjes) mits een supplement van 165 euro per persoon. U kan dit bedrag samen met uw lidmaatschapsgeld overschrijven op rekening BE84 7460 0182 4759 van de Vrienden van COFENA. 


1 persoon

2 personen

Zonder extra recepties

€ 185

€ 320

Met recepties na elk concert

€ 350

€ 650

Informatie

Wil u meer informatie, contacteer An Mercelis:
T: 0495 32 89 92 – E-mail: an.mercelis@gmail.com